Prosci®  :  the people side of change

Prosci® : the people side of change

Succesvol change management vraagt om een gestructureerd proces, waarin mensen worden (be)geleid om te veranderen. De Prosci methodiek is gedurende 15 jaar onderzoek bij meer dan 3400 organisaties ontwikkeld en uitgebouwd. Het research heeft patronen, overeenkomsten en verschillen in het doorvoeren van veranderingen blootgelegd. Op basis hiervan is een holistisch en gestructureerd veranderproces ontwikkeld. De details van het proces qua stappen en te gebruiken tools zijn schaalbaar naar de behoeften van de organisatie en de risico’s van de verandering. Het veranderproces wordt ondersteund met een scala van eenvoudig te gebruiken tools en voorbeeldproducten.

 

De Processpecialisten zijn gecertificeerd Prosci® Change Practioner en wij gebruiken de methodiek en tools in onze projecten. Daardoor hebben deze projecten een grotere kans van slagen.

 

Ons zusterbedrijf The People Side of Change is een Primary Affiliate van Prosci® en verzorgt Prosci® change management trainingen voor verschillende doelgroepen, van de strategische beslissers tot en met de medewerkers op de werkvloer. De Prosci® methodiek en tools worden sinds 1998 door meer dan 2600 organisaties in meer dan 65 landen toegepast.  Al onze trainers zijn door Prosci® zelf opgeleid, getraind en gecertificeerd. Uw eigen Project-/Change Managers zijn na de 3-daagse training geaccrediteerd Change Manager en is staat om elke change succesvol te managen.

Training

Open inschrijving 'Prosci Change Management Practitioner (certificering)

Na het volgen van de Prosci Change Management Practitioner training bent u in staat om een veranderproces effectief te (bege)leiden qua aanpak, rollen, instrumenten. Tevens heeft u een internationaal erkend certificaat als Prosci Change Management Practitioner.

 

The People Side of Change organiseren deze training in samenwerking met Maestro Academy en Erasmus Academie. Klik hier voor het actuele aanbod.

 

Meer informatie? The People Side of Change