Referenties

Referenties

Wij van De Processpecialisten zijn nogal enthousiast over De Processpecialisten. Dat is logisch. Toch kunnen onze klanten veel beter vertellen wat we doen en wat dat oplevert.

 

Lees hier hoe anderen onze dienstverlening ervaren.

Elo de Mul, Directeur Dienstverlening Drechtsteden, over verandermanagement volgens Prosci

Een jaar na de verandering zijn veel betrokkenen hartstikke tevreden en hebben we zelfs geld over. Onze collega’s vertellen spontaan dat ze positief zijn over de verandering, dat het ze achteraf enorm is meegevallen of dat hun werk leuker is geworden.”

Lees verder...

Servicecentrum Drechtsteden realiseerde centraal serviceloket

Van acht afzonderlijke dienstenloketten voor de zeven aangesloten klantorganisaties naar één centraal serviceloket. Met ondersteuning van De Processpecialisten kreeg het Servicecentrum Drechtsteden dat voor elkaar. “Onze ambitie is om door te groeien tot een team dienstverlening 2.0.”

Lees verder...

Medux verandert heel veel, maar behoudt rust in de organisatie

In een coproductie met Mavim ging De Processpecialisten aan de slag bij Medux. Daar maakten de adviseurs indruk met hun procesexpertise. Hun advies om het veranderingsproces te ondersteunen met Prosci-trainingen in combinatie met het strategische platform van Mavim bleek eveneens een schot in de roos.

“2018 is voor ons een olympisch jaar op het gebied van continue verbetering”

Lees verder...