TRACK zorgt voor innovatie bij De gebroeders Sok

TRACK zorgt voor innovatie bij De gebroeders Sok

De gebroeders Sok gaan met hun tijd mee. Een kleine wijziging in het productieproces maakt van een eenvoudig paar witte sportsokken een maatwerkproduct dat werkelijk bijdraagt aan het geluk van de klant.

 

Medewerkers van TRACK (Justis) hebben eerst het productieproces in de sokkenfabriek gestroomlijnd om de basiskwaliteit en snelheid van levering te kunnen garanderen. Daarna zijn nieuwe elementen toegevoegd: bij alle afgeleverde orders komt een persoonlijke boodschap en de sokken worden extra zorgvuldig verpakt. Zo worden de sokken een gepersonaliseerd verwenproduct dat werkelijk waarde toevoegt voor de klant. Door de lean methodiek te combineren met goed luisteren naar de klant, kunnen De gebroeders Sok meer voor hun klanten betekenen en tegelijkertijd efficiënter werken.

 

Justis is de Screeningsautoriteit van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. TRACK voert de wet controle op rechtspersonen uit en is daarnaast verantwoordelijk voor de uitvoering van de Garantstellingsregeling curatoren. Voor TRACK is De Sokkenshow onderdeel van een Lean traject. Alle processen op de afdeling worden lean gemaakt. De medewerkers doen dit zelf in werkgroepen. De Sokkenshow biedt hen de gelegenheid om Lean kennis te delen en ermee te experimenteren.

 

De Sokkenshow is een must voor iedereen die in processen werkt. De Sokkenshow laat uw collega’s spelenderwijs ontdekken dat succesvol samenwerken in processen niet alleen een gestroomlijnd proces vraagt, maar ook een bepaald gedrag.

 

De Sokkenshow nog niet gedaan? Neem contact op met Vincent Damen (06-46162677)


Meer nieuws