Change; hoe krijgen we de mensen mee?

Change; hoe krijgen we de mensen mee?

The people side of change; hoe krijgen we de mensen mee?

Dat is een vraag die velen bezig houdt. In Amerika wordt door Prosci al meer dan 15 jaar onderzoek gedaan naar de succes- en faalfactoren van change management. En steeds blijken dat dezelfde te zijn. En als je weet wat die factoren zijn dan kan je je daarop voorbereiden. Prosci heeft op basis van dat onderzoek een methode met eenvoudige tools ontwikkeld waarmee je de kans op succes van elke verandering kunt vergroten. Daarnaast wordt het onderzoek vervat in een Best Practices Boek, waarin voor veel vragen een best practice antwoord kan worden gegeven.

 

De Processpecialisten en Gwynt hebben het initiatief genomen om deze methodiek in Nederland en België te introduceren. Er is door hen een nieuw trainingsbureau opgericht, dat niet geheel verrassend The People Side of Change heet. Dat bureau verzorgt in company trainingen in de Prosci methode. The People Side of Change leidt uw mensen op in de Prosci methode zodat zij succesvoller veranderingen kunnen (bege)leiden.

 

Inmiddels zijn de processpecialisten zelf ook allemaal getraind, zodat u van hen ook een duidelijke opvatting en aanpak over de menskant van veranderen mag verwachten.

 

Meer weten? bel Erik F Steketee, +31626502254 of kijk op www.tpsoc.nl


Meer nieuws