Prosci Change Management – open inschrijving

Prosci Change Management – open inschrijving

The People Side of Change en de Erasmus Academie organiseren de nieuwe masterclass ‘Prosci – de standaard in de menskant van veranderen’ van 7 – 9 oktober 2015 in Rotterdam.


De masterclass leidt op tot Prosci Change Management Practitioner. Het beslaat drie achtereenvolgende dagen, waarin u aan de hand van uw eigen projecten en/of processen wordt getraind in de Prosci-methode. Na het volgen van de masterclass ‘Prosci – de standaard in de menskant van veranderen’ bent u in staat om een veranderproces effectief te (bege)leiden qua aanpak, rollen, instrumenten.  Tevens heeft u een internationaal erkend certificaat als Prosci-CM Practitioner.

 

De masterclass wordt gegeven door Erik Steketee. Hij is in Canada en de US getraind en heeft daar met Prosci gewerkt bij een aantal grote klanten en overheden. In Nederland werkt hij ook als processpecialist en past hij Prosci bij zijn klanten toe.

 

Inschrijven voor de masterclass ‘Prosci – de standaard in de menskant van veranderen’ kan via: www.erasmusacademie.nl/prosci


Meer nieuws