Rochdale: oud maakt plaats voor nieuw

Amsterdam, 16 april 2014

Deze maand werd de expositie Verwoest Huis in de Waterlandpleinbuurt geopend. In deze tijdelijke installatie staan grootschalige architectonische ingrepen centraal. Het kunstwerk is gebouwd in 14 nog overgebleven portiekwoningen van een gesloopt wooncomplex van Woningstichting Rochdale in Amsterdam Noord. Na afloop van de expositie worden ook de resterende 14 woningen gesloopt en start Rochdale met de bouw van nieuwe woningen.

Ook op het gebied van processen maakt oud plaats voor nieuw bij Rochdale. De processen worden opnieuw in kaart gebracht waarbij de klant en efficiency niet uit het oog wordt verloren. Naast het in kaart brengen van de processen worden onder andere de adviseurs bedrijfsvoering verder meegenomen in het procesdenken. Dit zorgt ervoor dat de organisatie continu blijft verbeteren.

De installatie Verwoest Huis is te zien in de Wieringerwaardstraat 50 – 55 en is elke zaterdag- en zondagmiddag (13.00 - 17.00 uur) of eerste vrijdag van de maand te bezoeken Bezoekers worden in groepen van 15 mensen rondgeleid. Een toegangskaartje kost € 2,-. Het Vermoest Huis op Noord is open van 29 maart tot en met 15 juni 2014.

 


Meer nieuws