Hallo collega?

Hallo collega?

De Processpecialisten zijn consultants met een stevige basis in proces-, keten- en changemanagement. Wij geloven niet in dikke handboeken, wel in slimme spelregels die resultaat opleveren. Dat werkt bij onze klanten en dat werkt bij onszelf. Processimulaties, maatwerkbijeenkomsten en het creëren van procesbeleving zijn kenmerkend voor onze aanpak. Wij zijn altijd in beweging en vol energie!

 

Werken bij De Processpecialisten betekent ondernemerschap, innovatie, uitbreiden van je 'comfort-zone' en elkaar versterken. Vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid (de 3V's) zijn onze "heilige woorden": heldere verantwoordelijkheid leidt tot vertrouwen, leidt tot vrijheid.

 

In onze opdrachten hebben wij de rol van proces- en leanadviseur, workshopbegeleider, implementatiemanager, projectleider, (informatie-)analist, trainer, coach, verandermanager en scrum-master.

 

Wij zoeken een:

Rotte vis en wijn die naar petroleum ruikt: welkom bij De Processpecialisten

Onder de noemer Binden en Boeien ondernemen De Processpecialisten regelmatig buitenschoolse activiteiten met elkaar en met hun opdrachtgevers. We ontvingen bijvoorbeeld de Stalker uit de film van Tarkovski en bezochten de tentoonstelling over de Russische avant-garde in het Stedelijk Museum.

Veel Processpecialisten houden van koken en /of eten, dat staat dan ook regelmatig op het programma. Dit keer zelfs Extreme Cooking: koken en eten als ongemakkelijke ervaring. Lees meer...