Webinars

Wij zijn best trots op wat wij het afgelopen jaar allemaal hebben gedaan. Onze kennis delen we dan ook graag. In de zomermaanden posten we daarom elke week een webinar, om terug te kijken wanneer het u uitkomt. 

 

 


Omgevingswet en Verandermanagement

Deze week in de spotlight: Omgevingswet en Verandermanagement. In dit webinar nemen wij u mee in de impact van de Omgevingswet op de processen van lokale overheden en de veranderde competenties van medewerkers die hiermee gepaard gaan. Denk aan oplossingsgerichtheid, omgevingsbewustzijn en integraal denken. De impact van de invoering van de Omgevingswet verschilt per rol en voor ieder individu. Dat betekent ook dat ieder persoon een ander verandertraject doorloopt. Hoe gaat u hiermee om? Kijk voor praktische handvatten het webinar!

 

bekijk hier het webinar 'Omgevingswet en Verandermanagement'

 


Werkend proces voor de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)

Deze week nemen wij u (opnieuw) mee in de wereld van de Wkb. In dit webinar gaan wij in op de impact van deze nieuwe wet en de veranderingen die de Wkb met zich meebrengt. En op welke eisen de wet stelt aan de processen, de medewerkers en de informatievoorziening. Ellen Zwiers geeft u in dit webinar praktische handvatten en een aanpak waarmee u zelf snel aan de slag kunt. Wel zo makkelijk; dit webinar is op elk moment terug te kijken.

 

bekijk hier het webinar 'Werkend proces voor de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb)'

 


Krijg grip op de impact in de praktijk

Vanaf deze week staat ons webinar ‘Krijg grip op de impact in de praktijk’ voor u beschikbaar. De complexe, organisatie overstijgende opgaven van deze tijd vragen om een andere manier van samen werken en sturen. Gericht op effect, denk aan terugdringen eenzaamheid, vergroten mobiliteit of duurzaamheid.

 

De ervaring van De Processpecialisten met opgave- en ketengericht werken en de kennis en kunde van Cigarbox op het gebied van monitoring en effectsturing worden gecombineerd in dit webinar. Bekijk hem nu!

 

bekijk hier het webinar 'Krijg grip op de impact in de praktijk'

 


Management in de Matrix

Deze week blikken we terug op ons webinar 'Management in de Matrix'. In dit webinar gaan wij in op de dynamiek die u vindt in een matrix organisatie. En hoe zorgt deze dynamiek in veel gevallen voor uitdagingen met betrekking tot sturing? In onze 21 jaar bestaan zijn wij veel van deze uitdagingen tegengekomen. In dit webinar willen we u dan ook graag handvatten geven voor de inrichting van sturing om u op weg te helpen. Bekijk hem hier!

 

bekijk hier het webinar 'Management in de Matrix'

 


De kracht van Robotic Process Automation (RPA)

Afgelopen jaar hebben we meerdere webinars over Robotic Process Automation (RPA) verzorgd. De tip van deze week: De kracht van RPA. Steeds meer organisaties zoeken naar mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hierbij slimme technische oplossingen zoals RPA in te zetten. Wilt u meer weten over de aanpak en voordelen van RPA? Bent u nieuwsgierig naar hoe andere organisaties succesvol RPA toepassen? Zoekt u naar concrete handvatten om zelf met RPA aan de slag te gaan? Kijk dan dit webinar!

 

bekijk hier het webinar 'De kracht van Robotic Process Automation (RPA)​'

 


Ontwikkeling Dienstverlening

Last, but not least; dit is de week van… ‘Ontwikkelen Dienstverlening’. In dit webinar nemen we u mee in onze aanpak en resultaten rondom het innoveren van dienstverlening door gemeenten. Nieuwsgierig? Kijk hier! 

 

bekijk hier het webinar 'Ontwikkeling Dienstverlening​'