Webinar 'Introductie Design Thinking'

Kijk het webinar 'Introductie Design Thinking' terug

 

Op vrijdag 15 mei jl. was de workshop ‘Introductie Design Thinking’ van Proces- en Service Designspecialist Roy Schinning. In de workshop werden de basisprincipes van Design Thinking en de toegevoegde waarde aan de hand van praktijkvoorbeelden toegelicht. Hierbij vertelde Roy over het verloop van het Design Thinking Proces en welke tools daarbij ingezet werden. Webinar gemist en nieuwsgierig? Kijk het webinar dan hier terug.

 

In mei verzorgen wij een online training Service Design. Meer info en aanmelden? Neem dan contact op met Vincent Damen 06 46 16 26 77

 

 

 

 

Design Thinking met Roy

De Processpecialisten weten als geen ander hoe uitdagend het kan zijn om te veranderen of innoveren. Hoe eerder je medewerkers erbij betrekt, hoe groter de kans op succes. Het Design Thinking Proces is een aanpak die medewerkers direct betrekt bij het ontwerpen en bij het werkend krijgen van een verandering. In deze video vertelt Roy Schinning, een van onze specialisten op dit gebied, hoe deze aanpak werkt en waarin deze aanpak verschilt van andere innovatiemethoden.

 

Roy Schinning is adviseur op het gebied van change- en procesmanagement en gastdocent Marketing en Innovatie en bestuurslid van het platform Innovation & Strategy bij de Nyenrode Business Universiteit.