Training 'Zakelijk tekenen'

Pak die stift en maak een punt!

Soms zijn woorden niet genoeg. Een verhaal helder overbrengen is een kunst. Het betrekken van de mensen bij het verhaal is dit ook. Wie gebruik maakt van beeldtaal slaat twee vliegen in één klap.

 

Waarom zakelijk tekenen?

Een tekening communiceert sneller en beter naar de hersenen dan woorden. Door zakelijk te tekenen betrekt u mensen beter bij uw verhaal en staan ze hier meer voor open.

 

Een tekening ondersteunt uw heldere boodschap. Mensen onthouden 80% van wat ze zien en 20% van wat ze lezen. Iedereen heeft baat bij heldere communicatie in een zakelijke omgeving.

 

Wilt u ook?

  • Leren tekenen
  • Complexe zaken kernachtig samenvatten

  • Met één plaat meer zeggen dan 1000 woorden

 

En direct aan de slag? Dan is deze basistraining ‘Zakelijk tekenen’ geschikt voor u. Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren tekenen en dat wil toepassen in zijn werk.

 

Programma

In deze training krijgt u het vertrouwen om de stift op te pakken en te gaan tekenen in een zakelijke omgeving. Het dagdeel bestaat uit de volgende onderdelen:

  • De kracht van ‘Zakelijk tekenen’.
  • Veel zelf oefenen: van de eerste voorzichtige lijnen op papier naar heldere figuren (inclusief eigen stiften en een boekje met voorbeelden).

  • Kan u ‘een punt maken’ met een plaat die spreekt.
  • Weet u welke visuele werkvormen u zelf gaat toepassen in uw werk.

 

Uw Trainer

Als Processpecialisten staan we vaak zelf voor de groep als workshopleider, procesbegeleider of trainer. We weten uit eigen ervaring wat erbij komt kijken om mensen mee te krijgen en tot de kern te komen: tekenen helpt om resultaten te bereiken.

 

Lesmateriaal 

Bij de training ontvangt u 5 professionele stiften en een voorbeelden boekje. Ook ontvangt u een beeldverslag van de training met een sfeerimpressie en de resultaten van de deelnemers.

 

Wanneer?

De training vindt plaats op vrijdag 9 november 2018 van 09:30 tot 14.00 uur in de ProcesFabriek in Amsterdam. De training is inclusief een lunch.

 

Meldt u direct aan via de Maestro Academie.