Ontbijtsessie

Ontbijtsessie 'Zaakjes op orde; nu de mensen nog'

De technische implementatie van zaakgericht werken is complex, maar de ultieme uitdaging is de mensen mee te krijgen en zaakgericht werken te borgen. Er wordt veel van mensen gevraagd: procesmatig werken, vanuit de klant/ zaak denken en goed registreren. Voor een succesvolle implementatie, borging en doorontwikkeling is meer nodig dan een training en een nieuwsbrief. Uit evaluaties blijkt vaak dat er onvoldoende aandacht is voor de menskant van veranderen. Tijdens deze presentatie willen we u op basis van praktijkvoorbeelden laten zien hoe het ook anders kan!

 

Aan de hand van het ADKAR-model van Prosci - marktleider in changemanagement – worden de cruciale rollen in het veranderproces toegelicht. Prosci is de Prince2 voor de menskant van veranderen. Die lessen worden toegepast op zaakgericht werken. De workshop zal u inspireren en concrete handvatten geven om de adoptie succesvol te realiseren en te zorgen dat zaakgericht werken levend blijft in uw organisatie.

 

Uw workshopleider:
Erik Steketee heeft ruime ervaring met procesmatig en zaakgericht werken. Daarnaast is hij als trainer verbonden aan The People Side of Change, die als Primary Affiliate voor Nederland Prosci Change Management Practitioner trainingen verzorgt.

 

Tijdstip en locatie
De workshop vindt plaats op dinsdag 8 mei 2018 van 08.30 tot 10.30 uur in De ProcesBasis op Lelystad Airport

 

Aanmelden
Aanmelden kan via info@processpecialisten.nl o.v.v. contactgegevens, organisatie en functie. Toegang is vrij maar niet vrijblijvend: uw inbreng wordt op prijs gesteld.

 

Voor vragen kunt u terecht bij Vincent Damen 06 46 16 26 77