'De kracht van Serious Gaming en Gamification'

Verandering en ontwikkeling is van alle dag. Maar hoe zorg je ervoor dat betrokkenen zich bewust zijn van de impact van de verandering, begrijpen wat er gaat veranderen en ook geactiveerd worden om hieraan bij te dragen? De Processpecialisten gebruiken hier serious gaming en gamification voor.

 

Serious gaming en gamification zijn beide werkvormen waarin spelelementen en speltechnieken worden gebruikt om bijvoorbeeld nieuwe werkwijzen te toetsen, samenwerking te verbeteren of medewerkers te prikkelen tot bepaald gedrag. Het kenmerkende verschil is dat serious gaming plaatsvindt gedurende een workshop of training en gamification binnen het dagelijks werk.

 

Tijdens deze interactieve workshop krijg je inzicht in wat serious gaming en gamification voor je kan doen, hoe en wanneer je ze het beste kunt inzetten, ervaar je de impact ervan en ontdekken we gezamenlijk wat het in jouw organisatie en/of industrie kan bijdragen.

 

Programma

12:30   Inloop en lunch

13:00   Welkom: ervaren van een serious game

14:00   Achtergrond en toepassing serious gaming en gamification

14:30   Praktijkvoorbeelden: de klant vertelt

15:30   Serious gaming en gamification vertalen naar eigen organisatie en/of industrie

16:00   Borrel

 

Voor wie?

Supply chain professionals, verandermanagers, directeuren en managers in productie, logistieke dienstverlening en groot- en kleinhandel, leden SCM Professional Club.

 

Meld je snel aan!

De workshop vindt plaats op donderdag 13 juni van 12.30 – 16.00 uur in De ProcesFabriek in Amsterdam. Deze workshop wordt in samenwerking met Supply Chain Media georganiseerd.

 

Aanmelden kan via info@processpecialisten.nl o.v.v. contactgegevens en functie. Er staat een lunch voor u klaar. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Let wel: vol = vol.

 

Voor vragen kunt u terecht bij Paula van Kuil 06 53 58 49 14.