Workshop Gamification

Workshop Gamification

Meer motivatie en verbeterkracht door games

 

Zet uw organisatie in op kwaliteit, continu verbeteren en innovatie? Maar kost het veel moeite om deze onderwerpen onder de aandacht te brengen en lijkt het een onmogelijke opgave om het werkend te krijgen? Gamification kan het verschil maken.

 

In deze workshop laten De Processpecialisten en Gwynt zien hoe games motivatie vergroten en continu verbeteren versterken.

 

Programma


Het programma ziet er als volgt uit:

  • 09:30 uur - Neem stelling! Aan de hand van stellingen wisselen we ervaringen uit: waar staan organisaties nu met continu verbeteren en waar zien we verbeterpotentieel?
  • 10:00 uur - Introductie Gamification. Wat is gamification? Wat doet het met organisaties?
  • 10.30 uur - Coop SHOWTIME - We laten u met de praktijkcase ‘Coop SHOWTIME’ zien hoe u gamification in de praktijk kunt toepassen.
  • 11:15 uur - Koffiepauze
  • 11:30 uur - Plenaire discussie: Waar ziet u kansen? Is gamification iets voor u? Wat kunnen obstakels zijn en hoe kunt u die overwinnen?
  • 12:00 uur - Lunch

 

Aanmelden

De workshop vindt plaats op dinsdag 19 september 2017 van 9:30 tot 12:00 uur (met lunch) bij de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Heeft u specifieke vragen? Laat ons het weten. Dan houden we er rekening mee in het programma.

 

Toegang is vrij maar niet vrijblijvend: uw inbreng wordt op prijs gesteld.

Aanmelden kan via info@processpecialisten.nl o.v.v. uw naam, functie en contactgegevens. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

 

Voor vragen kunt u terecht bij Vincent Damen: 06 46 16 26 77.