Webinar ‘Online samenwerking in team verbeteren’

Webinar ‘Online samenwerking in team verbeteren’

Pas Crew Resource Management toe en leer van de lessen van de luchtvaart

 

Bent u nieuwsgierig naar hoe organisaties binnen en buiten de luchtvaart succesvol Crew Resource Management (CRM) toepassen om teamsamenwerking te verbeteren? Zoekt u naar mogelijkheden om ook online de samenwerking in uw team te versterken? Wilt u weten hoe u van een team van deskundigen naar een deskundig team komt? Schrijf u dan in voor dit webinar.

 

De luchtvaart is de veiligste manier van vervoer. De basis hiervan is effectieve en efficiënte communicatie. CRM zorgt ervoor dat teams en teamleden optimaal functioneren en dat maximale resultaten worden behaald. Het voorkomen van fouten is daarbij een belangrijke pijler. Hierbij zijn leiderschap, situatiebewustzijn, communicatie en besluitvorming centrale uitgangspunten. CRM creëert deskundige teams en individuen. Ontstaan er wel fouten? Dan worden er altijd lessen getrokken uit deze situaties, want menselijke fouten en tekortkomingen zijn veruit de grootste oorzaak van ongelukken.

 

Het programma van het webinar ziet er als volgt uit:

  • Intake & check-in: welkom bij Southern Sea Airways
  • Boarding: basisprincipes van CRM
  • Take off: oefenen en toepassen van de principes CRM in een online game
  • Landing: wat kan CRM betekenen voor uw organisatie?

 

Nieuwsgierig geworden? Kijk hier alvast een filmpje!

 

Voor wie?

Iedereen die meer wilt weten over het versterken van teamsamenwerking

 

Wanneer?

Woensdag 16 juni van 10.00 – 11.00 uur

 

Aanmelden

U kunt zich via deze link aanmelden. Mocht u niet kunnen? Meldt u alsnog aan en u kunt achteraf op een geschikt moment het webinar terugkijken.

 

Over Southern Sea Airways

Southern Sea Airways is een initiatief van De Processpecialisten, Stairwaysgroep en Simcenter. Op Luchthaven Lelystad creëerden wij een uniek trainingsconcept in de vorm van een fictieve luchtvaartmaatschappij: Southern Sea Airways. Dit is in een ultieme leeromgeving die uitermate geschikt is voor de door ons ontwikkelde Crew Resource Management trainingen. Onderdeel van onze trainingen is het vliegen in een Flight Simulator. Naast trainingen op locatie bieden wij al onze training ook online aan.

 

Meer weten? Neem contact op met Vincent Damen 06 46 16 26 77