Prosci® Enterprise Change Management Boot Camp

Prosci® Enterprise Change Management Boot Camp

Wilt u een start maken het vergroten van de verandercapaciteit en -competentie (agility) van uw organisatie? Op 13 november organiseert The People Side of Change de Enterprise Change Management Boot Camp. Met deze 1-daagse training helpen wij u om: de huidige situatie in kaart te brengen en een heldere gewenste situatie te definiëren op basis van het Prosci CM Maturity Model en een ECM Roadmap (aanpak) te ontwikkelen om die gewenste situatie te bereiken.

 

Wilt u erbij zijn? De eerstvolgende training is op 13 november 2018 in Rotterdam. Het programma kost €895,00 euro (excl. BTW) per deelnemer.

 

> Meer informatie over de ECM Boot Camp

> Download de brochure met informatie over het programma

> Direct aanmelden voor de training

 

Heeft u nog aanvullende vragen, stuur dan een e-mail naar andy@tpsoc.eu.

 

WAT IS ENTERPRISE CHANGE MANAGEMENT?

 

Enterprise Change Management (ECM) is de competentie en het vermogen van de organisatie om zich effectief aan te passen aan de steeds veranderende wereld. Het werken aan Enterprise Change Management betekent dat effectief verandermanagement is ingebed in de rollen, structuur, processen, projecten en leiderschapscompetenties van uw organisatie. Change Management wordt daardoor consequent en effectief toegepast op veranderinitiatieven, leiders hebben de vaardigheden om medewerkers te begeleiden bij verandering en medewerkers zijn beter op verandering voorbereid.

 

Het effect van het werken aan verandervermogen en -competentie is dat mensen – en daardoor de organisatie – veranderingen sneller en effectiever omarmen. Hierdoor kan de organisatie snel reageren op bijvoorbeeld veranderingen in de markt, kunnen strategische initiatieven sneller gerealiseerd worden en kan nieuwe technologie sneller en beter toegepast worden met minder impact op de bedrijfsvoering. Dit gaat echter niet vanzelf en vereist een strategische aanpak om Change Management in de organisatie te verankeren.