Webinar ‘De kracht van RPA’

Webinar ‘De kracht van RPA’

In de week van 12-16 april organiseren de partners van Overheid365 een gloednieuw online congres vol met inspirerende webinars rondom digitalisering, datagedreven werken en informatiemanagement. Bekijk hier het volledige programma.

 

Steeds meer organisaties zoeken naar mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hierbij slimme technische oplossingen zoals Robotic Process Automation (RPA) in te zetten. Wil je meer weten over de aanpak en voordelen van RPA? Ben je nieuwsgierig naar hoe andere organisaties RPA succesvol toepassen? Zoek je naar concrete handvatten om zelf met RPA aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor het webinar ‘De kracht van Robotic Process Automation’.

 

RPA is een softwareoplossing die het handmatig verwerken van informatie in verschillende systemen van de mens overneemt. Het is dé manier om repeterende, administratieve handelingen in werkprocessen foutloos en 24/7 uit te voeren. Zo blijft er meer tijd over voor de complexe, creatieve, innovatieve en intermenselijke processen, waar we als mens de meeste voldoening uit halen.

 

Het programma van het webinar ziet er als volgt uit:

  • Wat is RPA: basisprincipes en voordelen van RPA
  • Voor welke processen en vraagstukken is RPA geschikt?
  • Best practices op het gebied van RPA, AI en Chatbot in de private en publieke sector
  • Opschalen naar een RPA Competence Center
  • Zelf aan de slag met RPA?

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

 

U kunt zich via deze link aanmelden voor het webinar.

 

Meer weten? Neem contact op met Vincent Damen 06 46 16 26 77