Webinar ‘Informatievoorziening en Participatiewet’

Webinar ‘Informatievoorziening en Participatiewet’

In de week van 12-16 april organiseren de partners van Overheid365 een gloednieuw online congres vol met inspirerende webinars rondom digitalisering, datagedreven werken en informatiemanagement. Bekijk hier het volledige programma.

 

Na vijf jaar Participatiewet blijkt uit onderzoek van Berenschot dat veel organisaties beleid hebben geformuleerd, maar dat de uitvoering vaak nog in ontwikkeling is. Ben je als organisatie volop bezig om deze implementatieslag te maken, dan kan dit webinar een goede start zijn!

 

Om betrokken partijen te ondersteunen bij de uitvoering van de Participatiewet zet LOOV advies in samenwerking met De Processpecialisten het Participatiewet Framework in. Dit raamwerk helpt gemeenten, SW-bedrijven en arbeidsmarktregio’s met het inrichten, implementeren en verbeteren van het participatieproces.

 

Het Participatiewet framework ondersteunt organisaties met:

  • Een gemeenschappelijk platform waarin de verschillende processen van ketenpartners worden gevisualiseerd, verbeterd en geborgd;
  • Direct inzicht in waar informatievoorziening verbeterd kan worden; Het voldoen aan de eisen van rechtmatigheid;
  • Het bieden van een basis voor datagedreven werken;
  • Het creëren van draagvlak, inzicht en samenhang voor de medewerkers van de uitvoerende partijen in de participatieketen;
  • Het verbeteren van de samenwerking tussen afdelingen en regionale ketenpartners;
  • Continue kwaliteitszorg-en beheer in een gebruikersvriendelijke cloud omgeving.

 

Het Participatiewet framework draagt bij aan een effectieve uitvoering van de Participatiewet: een hogere arbeidsparticipatie en loonwaarde voor de betreffende burgers tegen zo laag mogelijke kosten en in lijn met de visie en missie van de uitvoeringsinstantie.

 

Tijdens het webinar nemen Henk Loos en Vincent Damen je mee in de visie, aanpak en Participatiewet Framework dat LOOV Advies heeft ontwikkeld op basis van 15 jaar praktijkervaring bij uiteenlopende werkbedrijven en gemeenten.

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van De Processpecialisten, LOOV Advies en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partijen worden gedeeld.

 

U kunt zich via deze link aanmelden voor het webinar.

 

Meer weten? Neem contact op met Vincent Damen 06 46 16 26 77