Digitaliseren; van idee tot realisatie

Vanaf maandag 18 t/m vrijdag 22 november organiseert Mavim De Week van Transformatie: een week vol informatie, inzichten en oplossingen over onderwerpen als verandermanagenent, bedrijfsvoering, digitalisering, procesmanagement en klantbeleving. 

 

Workshop 'Digitalisering; van idee tot realisatie'

In twee en een half uur tijd nemen we u op interactieve wijze mee in de ontwikkelingen in digitale dienstverlening en betrekken wij u actief bij het verder nadenken over de mogelijkheden. 


Basis voor deze sessie is het filmpje van de VNG over de Frontoffice van de toekomst dat een beeld schetst van de toekomstige dienstverlening door gebruikmaking van een chatbot. Een inwoner die zijn vraag eenvoudig kan stellen en direct kan verhuizen met alle mogelijke andere 'producten'.

De inwoner houdt daarbij regie over de eigen gegevens. Uiteraard is dit een heel futuristisch verhaal en lijkt het een 'ver van je bed show'. Dit is echter dichterbij dan je verwacht, dus wat is de impact hiervan voor de inwoner, de medewerkers, processen en systemen? 

Op basis van het filmpje gaat u zelf aan de slag met de mogelijke impact hiervan op uw organisatie (mens- en proceskant) en de wijze waarop u dit kunt borgen. Want dergelijke innovaties vragen om inzicht in en overzicht over de huidige situatie.

 

Agenda

  • Digitaliseren van idee tot realisatie; het vertrekpunt;
  • Logica voor het benaderen van de uitdaging;
  • Inzicht in de impact;
  • Vertalen naar de eigen praktijk.

 

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 november 2019 van 09.30 tot 12.00 uur  in de ProcesCentrale in Rotterdam.

 

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van Mavim. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er staat een ontbijt voor u klaar, inloop is vanaf 09.00 uur.

Wij vinden het altijd leuk om collega-consultants te ontmoeten, maar liever niet tijdens deze bijeenkomst.

 

Voor vragen kunt u terecht bij Jeroen Stam 06 13 30 18 39.