Webinar ‘Procesgerichte organisatie’

Webinar ‘Procesgerichte organisatie’

In de week van 12-16 april organiseren de partners van Overheid365 een gloednieuw online congres vol met inspirerende webinars rondom digitalisering, datagedreven werken en informatiemanagement. Bekijk hier het volledige programma.

 

In dit webinar wordt ingegaan op de uitdagingen om op pragmatische wijze te komen tot een procesgerichte organisatie en een goede borging van processen en informatie. Je maakt kennis met de basislogica van proces en procesmanagement en de wijze waarop je dit versneld kunt implementeren met Mavim.

 

Het Mavim platform krijgt nog meer waarde als je vanaf de start gebruik maakt van de mogelijkheden die het biedt. Samenhang tussen processen, rollen, systemen en organisatiedoelstellingen is belangrijk, maar hoe zet je dit in om continu te kunnen verbeteren? 

 

Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de theorie van het realiseren van een procesgerichte organisatie besproken. Waar begin je? Wie betrek je in de organisatie én hoe betrek je hen? Welke rollen en verantwoordelijkheden zijn van toepassing? Van welke formats maak je gebruik? Hoe zorg je voor een versnelling en wat heb je minimaal nodig? Op interactieve wijze wordt ingegaan op de vragen van de deelnemers.

 

Agenda

 • Aanpak procesgerichte organisatie
 • Opzet procesmanagement in platform 
  • Procesmodel tot werkinstructie
  • Van systeem tot rollen
  • Inrichting continu verbeteren
  • Invulling rollen van proceseigenaar, procesmanager, procesbeheer en procesmedewerker
 • Toelichting versnelling implementatie platform
 • Vraag- en antwoord

 

Aan het einde van het webinar heb je een aanpak op hoofdlijn in handen en inzicht in hoe je via het Mavim Platform versneld komt tot een procesgerichte organisatie.

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

 

U kunt zich via deze link aanmelden voor het webinar.

 

Meer weten? Neem contact op met Jeroen Stam 06 13 30 18 39