Sturen op continu verbeteren is slim veranderen

Sturen op continu verbeteren is slim veranderen

Organisaties met een blik op de toekomst streven naar continu verbeteren, en verbeteren is veranderen! Het doel is duidelijk: betere dienstverlening, grotere innovatiekracht en een eenduidige focus van de organisatie. Projecten en programma’s zijn succesvol, maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat het niet bij een eenmalige exercitie blijft? En hoe krijgen we de mensen mee?

 

De praktijk blijkt toch vaak lastiger dan alle boeken ons doen geloven. In de ontbijtsessie wordt aan de hand van uw vragen ingegaan op de dilemma’s van alledag hoe te blijven verbeteren en hoe de mensen mee te krijgen.

 

Hoe doorbreekt u dit patroon? Hoe kunt u daadwerkelijk sturen op continu verbeteren? Hoe krijgt u de verandering doorgevoerd? Wat vraagt dit van proceseigenaren en sponsoren en de organisatie?

Geïnteresseerd in de antwoorden? Bezoek dan onze ontbijtsessie 'Sturen op continu verbeteren is slim veranderen'.

 

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • Wat is continu verbeteren en waarom is dat nodig?
  • Wat is slim veranderen; hoe krijg ik de mensen mee, maak kennis met het Prosci/ADKAR model
  • Antwoorden op de vragen van de deelnemers
  • Randvoorwaarden voor continu verbeteren en slim veranderen
  • Continu verbeteren en slim veranderen in de praktijk: waar begint u morgen?

 

Erik Ruijters, één van de auteurs van Lean: van hype naar verbetercultuur en Jeroen Stam begeleiden de ontbijtsessie.

 

Aanmelden

De workshop vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017 van 8.30 tot 10.30 uur (met ontbijt) in de ProcesCentrale in Rotterdam.

 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar de sessie is niet vrijblijvend. Om in twee uur tijd op uw uitdagingen in te gaan, verzoeken wij u om uw vraag of dilemma (op het gebied van sturen op continu verbeteren en slim veranderen) aan ons te mailen bij uw aanmelding.

 

Aanmelden kan via info@processpecialisten.nl o.v.v. uw naam, functie en contactgegevens. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging.

 

Voor vragen kunt u terecht bij Jeroen Stam: 06 13 30 18 39.