Shopping Today

Shopping Today

The People Side of Change en Gwynt doen mee aan Shopping Today op 21 september 2017 hét seminar op het gebied van webwinkelen in De Fabrique in Utrecht.

 

Shopping Today

In één dag bijgespijkerd worden en meteen de volgende dag in recordtijd naar succes? Met het thema ‘It’s time, start now!’ zorgt Shopping Today  voor inspirerende maar vooral praktische deelsessies met tips waarmee jij direct kunt starten. Op welk gebied je ook meer wilt leren, Shopping Today bereidt je voor op de digitale toekomst.

 

Deelsessie

Ontmoet The People Side of Change en Gwynt bij de deelsessie Veranderen naar een Omnichannel Organisatie.

Hoe neem je iedereen mee in de verandering naar een Omnichannel Organisatie? Wat zijn daarin de stappen die je maakt?

 

De verandering naar een Omnichannel Organisatie steunt op 3 belangrijke pijlers. Als eerste Leiderschap zodat de transformatie ook daadwerkelijk uitgedragen en ondersteund wordt door de organisatie. Vervolgens Project- en procesmanagement om alles rond de consument in te richten zodat deze geen drempels ervaart ofwel de “harde” kant. En tenslotte Changemanagement om alle veranderingen een plek in de organisatie te geven en continuïteit te borgen ofwel de “zachte” kant.

 

Wij zoomen vooral in op de organisatie kant en de menselijke kant van verandering. Hoe zorg je voor draagvlak voor de verandering naar een Omnichannel Organisatie, welke fasen doorloop je in het verandertraject én hoe veranker je deze verandering in de organisatie.

 

Aanmelden

Aanmelden gaat via de site van Shopping Today.