CorporatiePlein 2017

CorporatiePlein 2017

De Processpecialisten nemen deel aan het CorporatiePlein 2017. De bedrijfsvoering ICT & innovatiebeurs voor woningcorporaties.

 

De Processpecialisten hebben enkele jaren ervaring binnen de Corporatiemarkt met opdrachten variërend van klantreizen tot inrichten van processturing en procesmanagement. In het afgelopen jaar zijn er samen met corporaties twee simulaties ontwikkeld op het gebied van vastgoedsturing en risicomanagement.

 

U heeft de mogelijkheid om tijdens het CorporatiePlein een sessie bij te wonen in onze stand.

 

Ervaar de kracht van de simulatie vastgoedsturing (11.00 en 13.00 uur)

De Processpecialisten hebben een simulatie voor vastgoedsturing ontwikkeld. In deze simulatie wordt de essentie en uitdaging van vastgoedsturing helder, dit is de basis voor het goede gesprek bij uw corporatie. Tijdens de kennissessie geven we een impressie.

 

Ervaar de kracht van de risicomanagementsimulatie (12.00 en 14.00 uur)

De Processpecialisten hebben samen met een aantal corporaties een simulatie voor risicomanagement ontwikkeld. In deze simulatie ervaren de deelnemers de essentie en uitdaging van risicomanagement. Wat is een risico? Hoe ga ik er mee om? Waar moet ik iets registreren? Wat betekent dit voor de rest van de organisatie? De simulatie zorgt voor bewustwording in risicomanagement. Tijdens de kennissessie geven we een impressie.

 

Processimulatie

In een processimulatie worden de activiteiten ‘van klant tot klant’ op één plek en versneld uitgevoerd. De essentie van het proces wordt uitvergroot, terwijl details juist achterwege blijven. Een simulatie laat de samenhang zien tussen de verschillende opeenvolgende activiteiten en de ervaringen van de klant. Een processimulatie is een soort laboratoriumopstelling: mensen kunnen in een veilige omgeving experimenteren, evalueren en oefenen.

 

Processimulaties zijn een effectief middel om mensen met verschillende voorkeursstijlen aan te spreken: de doeners kunnen direct aan de slag, de denkers halen informatie uit de evaluatiemomenten en kunnen de praktijkervaringen vertalen naar nieuwe inzichten.

 

Voor vragen kunt u terecht bij Jeroen Stam 06 13 30 18 39

 

Aanmelden

Het CorporatiePlein vindt plaats op donderdag 21 september 2017 van 9.30 tot 16.30 uur in Expo Houten.

Aanmelden voor het CorporatiePlein 2017 kunt u hier.

 

Lees alvast meer in de CorporatieGids.